گیرا آنلاین-انتخابات نماینده کارکنان مخابرات منطقه گیلان در هیئت تشخیص صلاحیت کاندیداهای شورای اسلامی شرکت مخابرات ایران، از تاریخ ۲۴ آبان ماه با حضور یداله حسنی مدیریت مخابرات منطقه گیلان، مدیریت دفتر و مشاور امورمالی و پشتیبانی مدیر منطقه، مدیریت منابع انسانی، مدیر پشتیبانی و تدارکات، رؤسای ادارات روابط عمومی، بازرسی و حراست مخابرات منطقه گیلان و جمعی ازکارکنان در حال برگزاری می باشد.
مدیریت منابع انسانی مخابرات منطقه گیلان با اشاره به شرایط واجدین شرکت در انتخابات افزود: همکاران رسمی، قراردادی و کارگزاران قراردادی مخابرات منطقه گیلان دارای حق رأی در این انتخابات هستند.
اخبار گیلان
برگزاری انتخابات نماینده کارکنان مخابرات منطقه گیلان در هیئت تشخیص صلاحیت کاندیداهای شورای اسلامی شرکت مخابرات ایران
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=21248
برچسب ها
.
گیلان آماده گسترش حملونقل ترکیبی ریلی و دریایی در مسیر ترانزیت بینالمللی
استاندار گیلان با اشاره به موقعیت راهبردی بندر آستارا در کریدور شمال–جنوب، از ورود روزانه ۵۰ واگن کالا از جمهوری آذربایجان به این بندر خبر داد و گفت: با تکمیل راهآهن رشت–آستارا، ظرفیت ترانزیت کالا در این مسیر بهصورت چشمگیری افزایش خواهد یافت.
مدیرکل پست گیلان خبر داد :
تسریع در توزیع گذرنامه های زائرین اربعین حسینی توسط پست گیلان
.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.