گیرا آنلاین– “بهمن داراب زاده” مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان گفت: کارکنان شرکت برق منطقه ای گیلان از نظر شغلی، وظیفه بسیار حساس و مهمی را بر عهده دارند که هیچ موضوعی نباید خللی در این وظیفه حیاتی و حساس وارد کند.
وی افزود: با شیوع گسترده ویروس کرونا در شرکت و افزایش تصاعدی آمار کارکنان مشکوک و مبتلا به بیماری کووید 19، و با قرنطینه همکاران مبتلا، این شرکت در تامین نیروی انسانی مورد نیاز خود با چالش جدی و اساسی روبه رو بوده به نحوی که شرایط بسیار شکننده ای در پایداری شبکه انرژی برق استان را فراهم کرده است.
داراب زاده گفت: بسیاری از کارکنان شرکت، مشاغل حساس و پرخطری را برعهده دارند که با ادامه روند موجود تعدادکارکنان مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا، بطور حتم با شرایط سخت و دشواری در تامین برق استان گیلان روبه رو هستیم.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان گفت: پست ها و خطوط شرکت برق منطقه ای گیلان، شریان اصلی برقرسانی به مشترکان محترم هستند که کوچکترین اخلال در آن قابل تحمل نبوده و عواقب جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت، به همین علت باید واکسیناسیون کارکنان برق گیلان در اولویت قرار گیرد و در اسرع وقت اجرایی شود تا از عواقب بعدی آن بتوان جلوگیری کرد.
مدیر عامل شرکت برق منطقه ای گیلان:
با چالش جدی در خدمت رسانی و تامین برق استان مواجه خواهیم بود
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=11211
برچسب ها
.
نجفی: «زندگی با آیهها» نقشه راه بازگشت جامعه به قرآن و تقویت جبهه فرهنگی انقلاب است
رشت - مدیرکل تبلیغات اسلامی گیلان با تأکید بر ضرورت تغییر نگاه جامعه به قرآن کریم گفت: طرح «زندگی با آیهها» نقشه راهی برای تبدیل قرآن به متن زندگی مردم و تقویت جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است.
.
اکران مستند ” فرزند لیش ” از ۶ اسفند در هنرو تجربه
فیلم مستند سینمایی "فرزند لیش " به کارگردانی مصطفی فرد و تهیهکنندگی مصطفی فرد و محمد حامدی از روز چهارشنبه ۶ اسفند در سینماهای منتخب گروه سینمایی هنرو تجربه اکران میشود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



