با برنامه ریزی شركت توزیع برق استان ۶۰۰۰ كیلومتر دیگر از شبكه‌های فرسوده گیلان اصلاح و بازسازی خواهد شد
با برنامه ریزی شركت توزیع برق استان ۶۰۰۰ كیلومتر دیگر از شبكه‌های فرسوده گیلان اصلاح و بازسازی خواهد شد
.
براساس هماهنگی و دعوت شرکت توزیع نیروی برق گیلان، همایون حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی ضمن بازید از پروژه های کلان این شرکت با هادی حق شناس استاندار گیلان دیدار کرد و به گفتگو در خصوص چالش های استان و برنامه‌های وزارت نیرو برای استان پرداختند.

هادی حق‌شناس، استاندار گیلان، در این نشست به تشریح اهمیت برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی در سطح استان پرداخت و گفت: در شرایطی که کشور با چالش‌های مختلفی در زمینه تأمین برق مواجه است، اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف انرژی در تمام سطوح ضروری است.

حق شناس تاکید کرد: برای این منظور، همه دستگاه‌ها و ادارات دولتی باید به‌طور جدی در این زمینه وارد عمل شوند و همکاری بین‌دستگاهی در اجرای این برنامه‌ها به ویژه در فصل تابستان که تقاضای برق افزایش می‌یابد، نقش کلیدی خواهد داشت.

وی افزود: ما در استان گیلان تلاش داریم که با هم‌افزایی بین تمام دستگاه‌ها، به‌ویژه در حوزه‌های دولتی، به کاهش مصرف برق کمک کنیم و این اقدامات می‌تواند فشار بر شبکه برق استان را کاهش داده و ضمن حفظ امنیت تأمین انرژی، از خاموشی‌های احتمالی در تابستان جلوگیری کند.

در ادامه، همایون حائری، معاون برق و انرژی وزارت نیرو، ضمن تشکر از تلاش های مهم شرکت توزیع نیروی برق گیلان؛ به مباحث بازسازی و اصلاح شبکه‌های توزیع برق پرداخت و گفت : اصلاح و بهینه‌سازی شبکه‌های برق استان در دستور کار قرار دارد.

وی تأکید کرد که در سال گذشته ۱۵۰۰ کیلومتر از شبکه‌های فرسوده استان بازسازی شده و قرار است با برنامه ریزی دقیق شرکت توزیع نیروی برق استان گیلان طی سه سال آینده ۶۰۰۰ کیلومتر دیگر از این شبکه‌ها اصلاح و بازسازی شود.

همچنین، وی خبر داد که اصلاح و بهینه‌سازی شبکه برق کلانشهر رشت نیز در دستور کار قرار دارد و امید است تا پایان سال جاری این طرح در این شهر نهایی شود.

مسعود صادقی خمامی، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان گیلان، در این نشست گزارشی از اقدامات و برنامه‌های هوشمندسازی مصرف برق در استان ارائه کرد.

وی اعلام کرد که طی یک سال گذشته بیش از ۹۰ هزار مشترک در استان به سیستم‌های هوشمند مصرف برق متصل شده‌اند و این اقدام در راستای افزایش کارایی و بهینه‌سازی مصرف انرژی در سطح استان انجام شده و به مدیریت مصرف برق کمک خواهد کرد.