سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت فراهم کردن زمینه لازم برای ورود توانمندان و نخبگان عرصه ایثار و شهادت به حوزه های مدیریتی تأکید کرد و گفت: هدف ما در بخشهای متولی ایثارگران و شاهد باید استفاده از توان و ظرفیت این قشر ایثارگر و با شهامت در سطوح مختلف ساختار مدیریتی باشد.
گیرا آنلاین-به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وبدا)، ظهر امروز جمعی از مدیران شاهد و ایثارگران دانشگاه های علوم پزشکی شمال کشور (گیلان، مازندران و گلستان) با حضور در دفتر ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان با دکتر حیدرعلی بالو – سرپرست دانشگاه دیدار و گفتوگو کردند.
دکتر حیدرعلی بالو – سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این دیدار با تأکید بر همگرایی و تلاش همهجانبه در انتقال فرهنگ انقلابی و اسلامی به دانشجویان بهویژه دانشجویان جامعه ایثارگری، اظهار کرد: تحقق کار فرهنگی و انتقال مفاهیم اسلامی و انقلابی صرفاً با وجود و تعدد دستگاههای فرهنگی همچون دبیرخانه ستاد ایثار و شاهد، ممکن نیست.
وی با اشاره به جانفشانی رزمندگان در دوران دفاع مقدس و انقلاب اسلامی، افزود: ما در جامعه وظیفهداریم بخشی از نیازمندیهای جامعه ایثار و شهادت را با اقدامات قانونی و حمایتی جبران کنیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گیلان بر ضرورت فراهم کردن زمینه لازم برای ورود توانمندان و نخبگان ایثار و شهادت به عرصههای خدمتی تأکید کرد و گفت: هدف ما در بخشهای متولی ایثارگران و شاهد باید استفاده از توان و ظرفیت این قشر ایثارگر و با شهامت در سطوح مختلف ساختار مدیریتی باشد.
دکتر بالو، با اشاره به دو مزیت «کمتوقعی» و «بالا بودن روحیه ایثارگری» در بین رزمندگان و ایثارگران دوران دفاع مقدس و پسازآن، خاطرنشان کرد: اکنون نیز جامعه و متولیان امر باید تلاش کنند تا ضمن تربیت و پرورش دانشجویان، از ظرفیت و توانمندی آنها به کار گرفته تا مشکلات مردم با دلسوزی، پشتکار و روحیه ایثارگری حل و رفع شود.
دکتر منصور رنجبر، دبیر ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر کلان منطقه یک کشور نیز در این نشست با اشاره به وجود قوانین و آییننامهها در راستای حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر، اظهار کرد: دانشجوی شاهد و ایثار جز فراگیری علم و دانش و تربیت اسلامی و انقلابی نباید دغدغه دیگری داشته باشد.
وی با اشاره به تلاش ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در جهت اجرای ماده ۱۳ قانون جامع خدماترسانی به ایثارگران، گفت: بر اساس این قوانین، دانشجوی ایثار و شهادت باید کارآمد باشد و با درک صحیح از جامعه، مشکلات نظام سلامت را در همه برههها، حل کند.
دبیر ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر کلان منطقه یک کشور، تربیت خوب و همتراز با مشی انقلاب اسلامی پزشک و پرستار و دیگر دانشجویان علوم پزشکی را از مهمترین اولویتهای این ستاد برشمرد.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=21205