به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان؛ بنا به درخواست های مکرر و به منظور بررسی وضعیت نیروگاه دکتر آقایی و هیئت همراه از نیروگاه سیکل ترکیبی پره سر بازدید کرد.
نیروگاه سیکل ترکیبی پره سر نخستین نیروگاه سیکل ترکیبی بخش خصوصی کشور است. این نیروگاه دارای ظرفیت ۹۶۸ مگاوات در شرایط ISO است و متشکل از دو بلوک؛ هر بلوک شامل دو واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی و یک واحد بخاری ۱۶۰ مگاواتی است. وسعت این نیروگاه ۱۰۰ هکتار بوده و در استان گیلان در ۵ کیلومتری رضوانشهر در بخش پرهسر جای گرفته است.
دکتر آقایی ضمن تشکر از تلاشهای شبانه روزی مهندسان و کارشناسان این نیروگاه در تأمین برق کشور ، توسعه کشور را به مجموعه و میزان انرژی دانست و افزود : مهمترین و حیاتی ترین انرژی موجود که مادر انرژی ها هم محسوب می شود و تأثر بیشتری بر زندگی مردم و توسعه کشور دارد برق است.
وی با تاکید بر لازمه توسعه و پیشرفت نیروگاه پره سر گفت : اگر بخواهیم این نیروگاه عملکرد بهتر و بیشتری نسبت به قبل داشته باشد باید به روز شده و با تجهیزات جدید توسعه پیدا کند.
بازرس کل استان گیلان ادامه داد: با توجه به گزارشات ارائه شده توسط مدیران نیروگاه یکی از مشکلات اصلی این نیروگاه عدم دریافت مطالبات است که اگر اتفاق نیفتد توسعه و پیشرفت آن عملا غیر ممکن خواهد بود.
بازرس کل گیلان خبر خوشی هم برای مردم منطقه رضوانشهر و پره سر داشت ، وی اظهار داشت : با توجه به وجود این نیروگاه در منطقه پره سر و به دلیل اینکه مردم منطقه بابت آلودگی های صوتی و رفت و آمد های وسائل نقلیه سنگین دچار زحمت شده اند با مساعدت برق منطقه ای مقرر شد امتیازی به مردم این منطقه داده شود.
دکتر آقایی ادامه داد: مردم رضوانشهر و پره سر تا پاییز خاموشیهای مدیریت شده به جهت ناترازی برق نخواهند داشت، البته به شرط عدم مصرف بی رویه و درست و بهینه مصرف کردن
.
بازدید بازرس کل گیلان از نیروگاه سیکل ترکیبی پره سر
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=37701
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
.
شناسایی ۸۶۳ فقره تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی در گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از شناسایی ۸۶۳ فقره تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی در گیلان خبر داد.
.
معاینه فنی کمباینها در گیلان آغاز شد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان از آغاز معاینه فنی کمباینها با عمر بالای ۵ سال در این استان خبر داد.
.
با حضور رئیس جمهور؛ جلسه شورای اداری گیلان برگزار شد
«مسعود پزشکیان» رئیس جمهور، دوشنبه (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پس از سفر غیر رسمی و سرزده به شهرستان آستارا در جلسه شورای اداری استان با حضور استاندار، مدیران و مسئولان استان گیلان در سالن غدیر استانداری حضور یافت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.