گیرا آنلاین- به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان، صالح محمدی یکی از روش های مرسوم در کنترل بیولوژیک در زراعت برنج را استفاده از توانایی پارازیته کردن تخم آفات مختلف برنج به ویژه ساقه خوار توسط زنبور تریکوگراما دانست و تصریح کرد: کنترل بیولوژیک (استفاده از تریکوکارت حاوی زنبور تریکوگراما) به عنوان یک روش سالم و جایگزین سموم شیمیایی برای کنترل آفت ساقه خوار برنج توصیه می شود.
محمدی ادامه داد: برای اثربخشی اجرای این تاکتیک در شالیزار، آگاهی از زیست شناسی آفت و فنولوژی گیاه برنج حائز اهمیت است.
وی با اشاره به آغاز زمان تخم ریزی نسل اول آفت ساقه خوار برنج در مزارع، خاطرنشان کرد: کشاورزان می توانند از روش کنترل بیولوژیک علیه آفت ساقه خوار برنج با رهاسازی زنبور به تعداد ۱۰۰ عدد تریکوکارت برای هر هکتار با فاصله ۱۰ متر از هم اقدام کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان بر استفاده از تریکوکارت در دو مرحله برای مبارزه اثربخش تر با آفت ساقه خوار تاکید و اظهار کرد: برای کاربرد زنبور تریکوگراما رعایت نکات مهم برای جلوگیری از کاهش کارایی زنبور شامل عدم رهاسازی در شرایط آب و هوایی نامساعد محیطی مانند بارندگی، دماهای بالا، هنگام سمپاشی و بادبردگی سم از مزارع مجاور ضروری است.
وی از کشاورزان برنجکار خواست در صورت نیاز به هرگونه راهنمایی با کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی یا کارشناس توزیع تریکوکارت در شهرستان مشورت کنند و گفت: امکان تهیه تریکوکارت از دفاتر خدمات حمایتی کشاورزی غیر دولتی وجود دارد.
.
استفاده از زنبورهای تریکوگراما علیه کرم ساقه خوار برنج
رشت- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان گفت: کنترل بیولوژیک (استفاده از تریکوکارت حاوی زنبور تریکوگراما) به عنوان یک روش سالم و جایگزین سموم شیمیایی برای کنترل آفت ساقه خوار برنج توصیه می شود.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=37048
برچسب ها
.
رئیس شورای اسلامی شهر رشت: عدالت در توزیع اعتبارات ملی به رشت رعایت نشده است/ پیگیری جدی مشکلات شهری در دستور کار قرار دارد
رئیس شورای اسلامی شهر رشت با تاکید بر ضرورت تحقق عدالت در تخصیص بودجههای ملی به استان گیلان به نسبت سایر استانها، خواستار تداوم حمایت نمایندگان مجلس از مدیریت شهری برای رفع چالشهای شهر رشت شد.
.
عملیات بازسازی کابل فیبر نوری خیابان امام علی (ع) رشت
اجرای عملیات بازسازی و رفع خرابی کابل فیبر نوری ( FTTH ) در خیابان امام علی (ع) کوچه ۱۲ متری گل مریم شهر رشت ، با موفقیت انجام شد و ارتباط مخابراتی و دیتای مشترکان این خیابان به حالت عادی بازگشت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.