از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه گیلان در سال ۱۴۰۳ تقدیر به عمل آمد
از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه گیلان در سال ۱۴۰۳ تقدیر به عمل آمد
مراسم تقدیر از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه گیلان در سال 1403 با حضور دانشجویان، اعضای هیأت علمی و مدیران دانشگاهی در تالار حکمت دانشگاه برگزار شد.

گیرا آنلاین_ دکتر محمد دوستار رئیس دانشگاه گیلان در این مراسم، ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام والای مادر و روز زن، از همه دانشگاهیان که برای ارتقا سطح علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه تلاش می‌کنند و در طی سال پژوهشی گذشته برای دانشگاه افتخار آفریدند تشکر کرد و افزود: همه روزها برای دانشگاه، روز پژوهش است و پایه و اساس پژوهش، آموزش عمیق است و دانشگاهی که سطح آموزشی خوبی ندارد نمی‌تواند در حل مسائل جامعه مشارکت کند.

وی با اشاره به اینکه حل مسئله یک کنش نیست و فرآیند و الزاماتی نیاز دارد تا اتفاق بیفتد، گفت: از مسیر آموزش عمیق است که پژوهش‌های کاربردی و پژوهش‌های حل مسئله اتفاق می‌افتد.

دکتر دوستار با بیان اینکه ارتقای سطح آموزشی دانشگاه منوط به داشتن تعصب علمی استادان دانشگاه است تصریح کرد: اگر آموزش سطحی نباشد و اعضای هیأت علمی دانشگاه نسبت به آموزش دانشجویان خود تعصب داشته باشند، غیرت سازمانی هم به‌وجود می‌آید.

رئیس دانشگاه گیلان ابراز امیدواری کرد تا با کمک و همکاری همه دانشگاهیان، نام دانشگاه گیلان در بین دانشگاه‌های برتر کشور بدرخشد.

حجت الاسلام و المسلمین علی محمد عباسی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گیلان هم در این مراسم، ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س)، با بیان اینکه پایه و اساس پیشرفت کشور، پژوهش است گفت: دانشگاه جامعه‌ساز است و نقش راهبری دانشگاه در زمینه‌های مختلف علمی، فرهنگی، سیاسی، دینی و… انکار ناپذیر است.

حجت الاسلام و المسلمین عباسی یاد آور شد که اگر جامعه دچار مشکلاتی در زمینه صنعت، فرهنگ، معیشت است، دانشگاه بخشی از حل مسئله است و باید به اندازه خود پاسخگو باشد از این رو، کاربردی بودن پژوهش‌ها و توجه به توانمندی‌های دانشگاهیان، زمینه‌ساز حل مشکلات است.

دکتر علی باستی معاون پژوهش و فناوری هم در این مراسم با تبریک هفته پژوهش و فناوری و گرامیداشت روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) گفت: باعث افتخار ماست که سه عضو هیأت علمی دانشگاه به‌عنوان پژوهشگر برتر کشور انتخاب شدند و ۷ عضو هیأت علمی دانشگاه و یک دانشجو نیز در جشنواره استانی هفته پژوهش و فناوری تقدیر شدند.

دکتر باستی، تقدیر معاون پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه گیلان در حوزه فعالیت‌های ارتباط با جامعه و صنعت را یکی دیگر از افتخارات دانشگاه برشمرد و افزود: دانشگاه گیلان در دو حوزه مهارت‌افزایی دانشجویان و در اجرای مأموریت استانی در سال ۱۴۰۳، برگزیده کشوری شد.

وی گزارشی نیز از اقدامات و برنامه‌های پیش‌رو معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در حوزه‌‌های گرنت، قراردادهای پژوهشی ارتباط با صنعت و جامعه، کارآفرینی، تجهیزات آزمایشگاهی، مرکز نشر و کتابخانه، برنامه تفویض اختیار به دانشکده‌ها و… بیان کرد.

شایان ذکر است در انتهای این مراسم، ضمن ارائه گزارشی تصویری از فعالیت های شاخص پژوهش و فناوری دانشگاه طی یک سال اخیر، از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه (اعضای هیأت علمی، دانشجویان و کارشناسان پژوهشی) تقدیر به عمل آمد