گیرا آنلاین_باید برای درخشش بی مانند دربازیهای آسیایی هانگژوی چین از همه ی ظرفیت های استان گیلان استفاده بهنگام داشته باشیم.
به گزارش پایگاه خبری ورزش و جوانان گیلان ، جهانبخش آرمان در اولین نشست بررسی تنگناها و توانمندی های استان گیلان برای موفقیت بی مانند در بازهای آسیایی چین با اشاره به ضرورت بهره مندی از همه ی ظرفیت ها بویژه مساعدت استاندار محترم و مجمع نمایندگان ،افزود:با توجه به وجود کارشناسان و مربیان دانش آموخته و بسیار زبده در ورزش استان این توانمندی را داریم که با زمان بندی مناسب از جهت کمی و کیفی در آوردگاه گوانگژوی چین بهترین نتایج درادوار مختلف کسب کنیم .
وی غفلت در هر کاری راموجب تاثر و پشیمانی دانست و یاد آورشد: باید به شیوه های برای نمایندگان ورزشی استان مان در بازیهای آسیایی برنامه ریزی کنیم که برایند آن سبب غرور ملی و تهیییج جامعه برای پویایی هر چه بیشتر نسل نوپای آن باشد.
در این نشست هر یک از کارشناسان ورزش استان دیدگاههای خود را برای هر چه بهتر برگزار کردن مراحل آماد ه سازی ورزشکاران و حمایت های مالی و معنوی ارایه کردند .
مدیر کل ورزش و جوانان استان گیلان :
از تمام ظرفیت های استان گیلان برای درخشش در بازهای آسیایی استفاده خواهیم کرد
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=16246
برچسب ها
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان؛ باید مشکلات فرهنگی جامعه را جدی گرفت / همواره در کنار مردم و اصحاب رسانه هستیم
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان: گیلان با ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه به استقبال دهه فجر رفت
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان؛
باید مشکلات فرهنگی جامعه را جدی گرفت / همواره در کنار مردم و اصحاب رسانه هستیم
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان گیلان با بیان اینکه همواره در کنار مردم و اصحاب رسانه هستیم، تاکید کرد: باید مشکلات فرهنگی جامعه را جدی گرفت.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان:
گیلان با ۲ هزار و ۸۰۰ برنامه به استقبال دهه فجر رفت
رشت- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان از برگزاری ۲ هزار و ۸۰۰ ویژه برنامه به مناسبت بزرگداشت چهل و هفتمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در استان خبر داد.
.
نهمین نمایشگاه خدمات و مبلمان شهری و روستایی گیلان به روایت تصویر
نهمین نمایشگاه خدمات و مبلمان شهری و روستایی گیلان هفتم تا دهم بهمن ماه به همت سازمان همیاری شهرداری های استان گیلان در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی استان واقع در کیلومتر چهار جاده رشت – تهران برگزار شد و با بازدید استاندار گیلان، رئیس و اعضای شورای شهر رشت و جمعی از مسئولین همراه بود.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



