اختراع سرعت کاه و سرعت گیر متحرک، با برشکاری تایر های فرسوده
اختراع سرعت کاه و سرعت گیر متحرک، با برشکاری تایر های فرسوده
بهره‌گیری از تایرهای فرسوده موجب کاهش بیش از ۸۰٪ هزینه تولید نسبت به سرعتگیرهای لاستیکی معمولی می شود.

گیرا آنلاین_ پیمان جوانبخت، مخترع و کارآفرین خلاق ایرانی، با اختراع «سرعتکاه و سرعتگیر متحرک» انقلابی در ایمنی جاده‌ها ایجاد کرده است. این محصول که از برشکاری لاستیک‌های فرسوده تایر ساخته می‌شود، به شکل L در جاده ها نصب می‌شود و با برخورد چرخ خودرور بخش عمده ضربه را در خود جذب کرده و بلافاصله به حالت اولیه بازمی‌گردد.

در سرعتگیرهای سنتی، سختی و مقاومت زیاد مواد تشکیل دهنده، موجب انتقال ناگهانی ضربه، و در نتیجه بروز کمردرد، سردرد، سرگیجه و اختلال در عملکرد سیستم‌های ترمز ABS/EBD می‌شود. اما این سرعتگیر ابداعی با ضریب اصطکاک بالا و خاصیت الاستیک خود، ضمن کاهش نیروی منتقل‌شده به خودرو، از جدا شدن لحظه ای چرخ‌ها از سطح جاده و اختلال الکترونیکی سیستم ترمز جلوگیری، و احتمال آسیب ها و تصادفات ناشی از سرعتگیرها را به حداقل می‌رساند.

بهره‌گیری از تایرهای فرسوده موجب کاهش بیش از ۸۰٪ هزینه تولید نسبت به سرعتگیرهای لاستیکی معمولی شده و هم‌زمان معضل زیست‌محیطی انباشت لاستیک‌های دورریز را هدف می‌گیرد. دوام بالا، قابلیت نصب ساده و کاهش هزینه‌های تعمیرات خودرو و سوخت (به دلیل ترمزگیری و تنظیم سرعت به موقع رانندگان) از دیگر مزایای این فناوری است که می‌تواند به‌عنوان راهکاری اقتصادی و پایدار در سراسر کشور به کار گرفته شده، و مسبب کارآفرینی گسترده در سراسر کشور گردد.

https://mokhtarekhoshfekr.ir/speed-bump/