۵ محصول کدو- برنج- بادام زمینی و زیتون و فندق برداشت شده و جهت اخذ کدشناسایی تحویل آزمایشگاه شده اند
گیرا آنلاین– طرح “ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصول گواهی شده و استاندارد” با تاکید بر توان افزایی جوامع محلی، بر اساس تفاهم نامه فی مابین معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت جهاد کشاورزی، در سال ۹۹ در ۵ شهرستان استان گیلان در دست اجرا می باشد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی گفت: درسال جاری(سال ۹۹)، طرح فوق برای ۱۰ محصول اصلی و مهم استان، مرکبات- فندق- بادام زمینی- برنج- کیوی- لوبیا- کدو- هندوانه- زیتون و چای در ۵ شهرستان رودسر- آستانه اشرفیه- لنگرود- رودبار و لاهیجان اجرا شد.
مهندس منشی زاده، هدف کلی اجرای این طرح را فراهم نمودن زمینه ایجاد و توسعه کسب و کار برای خانوارهای روستایی و عشایری با تولید محصولات گواهی شده و ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصولات اعلام نمود.
وی افزود: تعداد ۱۷۵ نفر از زنان روستایی تحت پوشش این طرح در ۵۷ هکتار از اراضی پس از سپری نمودن آموزش های لازم، در قالب سایت الگویی فعالیت می نمایند که ۵ نفر بهره بردار اصلی و مابقی بهره بردار تابعی هستند.
وی درخصوص پیشرفت فیزیکی عملیات اجرایی طرح گفت: تاکنون۳ محصول هندوانه، لوبیا و چای برداشت و آزمایش های آب و خاک که در آزمایشگاه دارای تاییدیه سازمان استاندارد بوده و براساس دستورالعمل شرکت بازرسی انجام شد و پس از تایید رئیس سازمان جهاد کشاورزی کد شناسایی دریافت نمودند و مرحله بعد، جهت اخذ گواهی استاندارد می بایست در قالب کمیته فنی مورد آزمایش قرار گیرند.
منشی زاده در ادامه افزود: ۵ محصول کدو- برنج- بادام زمینی و زیتون و فندق برداشت شده و جهت اخذ کدشناسایی تحویل آزمایشگاه شده اند و ۲ محصول مرکبات و کیوی در انتطار برداشت بوده و پس از برداشت مراحل فوق صورت می پذیرد.
مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی گفت: در راستای اجرای این طرح، نظارت، بررسی و بازدید میدانی مجریان طرح: مدیران کنترل کیفیت، مشاور رئیس سازمان و رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذا، رئیس اداره امورزنان روستایی، روسا، کارشناسان و مروجین در ستاد، شهرستانها و مراکز جهاد کشاورزی بطور مرتب و مستمر صورت پذیرفته و همچنان تا پایان طرح ادامه دارد.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=3811