گیرا آنلاین_ به گزارش روابط عمومی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان، مهندس حسن همتی مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گیلان در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۳ از آغاز برداشت شلتوک هاشمی گواهی شده از اراضی پیمانکاران این شرکت آقای قربان پور در مرسارود توابع شهرستان صومعه سرا خبر داد.
در ادامه گفت:برداشت به صورت کمباین بوده و درمرحله بعد پخش شلتوک باید موارد زیر رعایت شود:پخش شلتوک بر روی سفره های برزنتی صورت گیرد و به این نکته توجه شود که نباید از سفره های نایلونی استفاده کرد.
و یکنواختی پخش شلتوک روی سفره ها با عمق مناسب (۳تا ۵ سانتی متر) به دور از عوامل سایه انداز حائز اهمیت است.
زیرو و رو نمودن مستمر شلتوک هر ۱۵ دقیقه در ساعات( دمای نامتعارف) و در اوج تابش(۱۲_۱۵ظهر) از عوامل ضروری است.
عدم رعایت موارد فوق علی الخصوص عدم زیرو رو کردن در ساعات اوج تابش باعث خشک شدن آسیب زا به شلتوک های لایه های بالا میگردد.
با تایید کارشناسان این شرکت بذور خشک شده با رطوبت استاندارد (زیر۱۴درصد) از روی سفره ها جمع آوری و کیسه گیری می گردد و درنهایت به انبار شرکت انتقال پیدا میکند.