گیرا آنلاین– شرکت مهندسی تاسیسات و انرژی تامین در نظر دارد به منظورتامین نیروی انسانی مورد نیاز تاسیسات بیمارستان رسول اکرم ( ص ) ، درمانگاه های رودسر ، لنگرود ، لاهیجان شعبه و درمانگاه لوشان ، شعبه و درمانگاه فومن ، پلی کلینیک تخصصی شماره یک رشت ، درمانگاه های آستارا ، تالش ودرمانگاه اسالم و مدیریت درمان و اسناد پزشکی استان گیلان به صورت قرارداد شرکتی از طریق آزمون افراد واجد شرایط به شرح ذیل را با آزمون کتبی و مصاحبه جذب نماید . لذاکلیه متقاضیان واجد شرایط به شرح می توانند طبق مفاد شرایط تعیین شده این آگهی جهت شغل نیروی تاسیسات مراکز ذکر شده از مورخ 1400/04/01 لغایت مورخ 1400/04/10جهت ثبت نام به سایت شرکت مهندسی تاسیسات و انرژی تامین (tamin-eng.ir)مراجعه نمایند .
اخبار گیلان:
ثبت نام آزمون نیروی فنی تاسیساتی در مدیریت درمان استان گیلان
لذاکلیه متقاضیان واجد شرایط به شرح می توانند طبق مفاد شرایط تعیین شده این آگهی جهت شغل نیروی تاسیسات مراکز ذکر شده از مورخ 1400/04/01 لغایت مورخ 1400/04/10جهت ثبت نام به سایت شرکت مهندسی تاسیسات و انرژی تامین (tamin-eng.ir)مراجعه نمایند .
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=9466
برچسب ها
رییس کانون وکلای دادگستری گیلان تشریح کرد ؛ گزارش اقدامات هیات مدیره کانون وکلای دادگستری گیلان در مورد یک بخشنامه
.
بازدید فرماندار سیاهکل از روستاهای بخش دیلمان
در یک روز پُرکار، سیده زهرا میر اعلمی فرماندار شهرستان سیاهکل با همراهی سلمان زارع نماینده مردم شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی از مناطق مختلف بخش دیلمان بازدید کرد.
.
انتصاب مدیر روابط عمومی هیات شطرنج استان گیلان
طی حکمی از سوی رئیس هیات شطرنج استان گیلان، علیرضا پرندوش به عنوان مدیر روابط عمومی این هیات ورزشی منصوب شد.
رییس کانون وکلای دادگستری گیلان تشریح کرد ؛
گزارش اقدامات هیات مدیره کانون وکلای دادگستری گیلان در مورد یک بخشنامه
با توجه به اعتراض اعضای کانون وکلای دادگستری گیلان در مورد عدم رعایت شان آنان در ورودی دادگستریها با گرفتن موبایل و بازرسی بدنی هنگام ورود به دادگستری، رییس کانون وکلای دادگستری گیلان به تشریح اقدامات و پیگیریهای هیات مدیره در خصوص این مهم پرداخت.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.