گیرا آنلاین_ در حاشیه سفر رئیس جمهور و وزیر کشور به استان گیلان، آخرین وضعیت پروژه های مهم شهرداری رشت در جلسهای با حضور وزیر کشور در شهرداری رشت بررسی شد.
لینک کوتاه :
https://giraonline.ir/?p=15023
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون فني و مهندسي شركت آب و فاضلاب استان گيلان از شروع عمليات اجرايي فاز چهارم بخش اول پروژه ادامه رينگ آب دور شهر لنگرود خبر داد.
شرکت مخابرات ایران با هدف بهروزرسانی اطلاعات مشترکان، نحوه تغییر شماره همراه جهت دریافت پیامک قبض تلفن ثابت را برای آن دسته از مشترکانی که پیامک دریافت نمی کنند، یادآور شد.
در جلسهای که ظهر امروز جمعه ۸ بهمن ماه ۱۴۰۰ با حضور احمد وحیدی وزیر کشور، مهدی جمالی نژاد معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور و رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، کوچکی نژاد و احمدی سنگری نمایندگان مجلس شورای اسلامی، امام پناهی فرماندار شهرستان رشت، کارگرنیا رئیس شورای اسلامی شهر رشت، سید امیر حسین علوی شهردار رشت و جمعی دیگر از مدیران استانی در شهرداری رشت برگزار شد، مسائل و مشکلات موجود در روند اجرای پروژه های عمرانی شهرداری رشت از جمله پروژه های مدیریت پسماند در سروان، تالاب عینک، رینگ ۹۰ متری ، باغ ۵۰۰ هکتاری لاکان و … مورد بررسی قرار گرفت.
در این جلسه ضمن ارائه گزارش آخرین وضعیت احداث این پروژه ها، موانع و مشکلات موجود در روند تحقق و اجرای پروژه های مذکور از جمله تملک اراضی شرکت سپیدرود به جهت احداث رینگ ۹۰ متری در رشت، تعیین تکلیف مالکیت و ساماندهی و سرمایه گذاری تالاب عینک، بودجه و هزینههای احداث و اعتبارات مورد نیاز جهت تکمیل و بهره برداری از پروژه ها مطرح شد و دستورات لازم برای رفع این مشکلات از وزیر کشور اخذ گردید.