گیرا آنلاین– مدیرکل راه و شهرسازی گیلان خبر داد : مرحله پنجم ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن استان گیلان از ساعت ۱۲ امروز چهارشنبه ۱۹ خرداد ماه درشهرهای رشت وصومعه سرا آغاز می شود.
ماکان پدرام مدیرکل راه و شهرسازی استان گیلان گفت: مرحله پنجم ثبت نام طرح اقدام ملی مسکن استان گیلان از ساعت ۱۲ امروز چهارشنبه ۱۹ خرداد ماه آغاز می شودو سهم گیلان برای ثبت نام دراین مرحله تعداد 900 واحد برای شهرهای رشت وصومعه سرا است.
وی افزود: متقاضیان واجد شرایط می توانند از ساعت ۱۲روز چهارشنبه ۱۹ خرداد بمدت یک هفته از طریق نشانی اینترنتیhttps://tem.mrud.ir « سامانه طرح اقدام ملی تولید مسکن» ثبت نام کنند.
ماکان پدرام با اشاره به جزییات ساخت مسکن ملی گفت: براساس شیوه نامه طرح مسکن اقدام ملی، هزینه ساخت با آورده متقاضی است و قیمت هر مترمربع بر مبنای قیمت تمام شده لحاظ می شود.
وی یاد آور شد: افرادی که در مراحل قبل، ثبت نام نموده و به عنوان متقاضی اولیه پیامک احراز شرایط را دریافت کرده اند چنانچه در بازه زمانی اعلام شده، انصراف خود را در سامانه ثبت کرده باشند، می توانند در این مرحله ثبت نام کنند.
مدیرکل راه وشهرسازی گیلان درخصوص شرایط متقاضیان برای ثبت نام گفت: با توجه به قانون ساماندهی این طرح، سبز بودن فرم (ج) یعنی عدم استفاده متقاضی و افراد تحت تکفل از زمین مسکونی، واحد مسکونی و یا امکانات نهادهای عمومی غیر دولتی مربوط به تامین مسکن، داشتن سابقه سکونت ۵ ساله در محل مورد نظر، سرپرست خانوار یا متاهل بودن و خودسرپرست بودن زنان مشروط به داشتن حداقل ۳۵ سال سن از جمله شرایط در نظر گرفته شده است.
لازم به ذکر است برای گیلان ساخت ۱۲ هزار و ۳۹۲ واحد طرح اقدام ملی مسکن پیش بینی شده است و تاکنون12 هزارو 856 متقاضی ثبت نام نموده اندکه از این میزان 1478 متقاضی حایز شرایط بوده اند.
آغازثبت نام طرح اقدام ملی مسکن درگیلان
برچسب ها
سفر پزشکیان به گیلان بدون تشریفات اداری و با رانندگی شخصی
استاندار گیلان با اشاره به سفر غیررسمی و بدون اطلاع قبلی رئیسجمهور به این استان، این اقدام را نشانهای از مدیریت میدانی و حضور در میان مردم دانست و گفت: حضور بیواسطه رئیسجمهور الگویی برای تمام مدیران است تا با کنار زدن تشریفات، مستقیماً با مطالبات مردم مواجه شوند.
میزان مکالمه رایگان از آبونمان تلفن ثابت بیشتر است
دکتر داوود زارعیان، معاون مشتریان خانگی و سرپرست اداره کل ارتباطات شرکت مخابرات ایران اعلام کرد: «از ابتدای خردادماه سال جاری، با ابلاغ رسمی سیاستگذار و پس از طی مراحل قانونی، تعرفه آبونمان تلفن ثابت در سراسر کشور اعمال شده و همزمان با اجرای این طرح، ۵۰۰۰ دقیقه مکالمه رایگان شهری یعنی بیش از مبلغ آبونمان به تمام مشترکان تلفن ثابت در سراسر کشور هدیه داده میشود.»
جهاد آبرسانی در ۱۱۰ روستای گیلان به انجام رسید
رشت - معاون فنی و مهندسی شرکت آب و فاضلاب گیلان با اشاره به اجرای طرح جهاد آبرسانی در ۷۱۱ روستای استان گفت: این طرح در ۱۱۰ روستای استان به پایان رسیده و در ۶۰۱ روستای دیگر در حال اجراست
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.